Lange wachttijd voor je een afspraak kunt maken. De runners paste niet op de door jullie aangeraden rail. Hierna zijn opnieuw de verkeerde runners geleverd. We hebben ze uiteindelijk zelf runners besteld.
Snelle levering, kwaliteit oke maar de herkomst is twijfelachtig (via douane Schiphol) en niet terug te vinden waar het vandaan komt en of het wel maatschappelijk verantwoord is.
Opvallende sterke punten:
Snelle levering, kwaliteit oke maar de herkomst is twijfelachtig
Reactie Veneta:
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent.
Je hebt een maand gewacht voordat er een adviseur in je buurt beschikbaar was.
Dit is een erg populaire service die we bieden, ook omdat deze geheel kosteloos en vrijblijvend is.
Voor ons goed dat je er dus even op moet wachten, want dat betekend dat er veel klanten gebruik van willen maken.
Alleen kan ik me wel voorstellen dat jij ervan baalt als je graag snel je gordijnen wilt bestellen.
Natuurlijk hebben we wel onze Online Meethulp waarmee we je, op afstand, sneller kunnen helpen.
Onze eigen productielocatie staat in het buitenland.
Gelukkig kunnen we je verzekeren dat de arbeidsomstandigheden van onze collega's daar heel goed zijn, en dat we met onze productielocatie een mooie bijdrage leveren aan de lokale werkgelegenheid en economie.
Ik heb je ook nog even een mailtje gestuurd. Stel dat je nog vragen hebt, hoor ik het natuurlijk graag.
Veel plezier met je nieuwe raamdecoratie!
Irene-Veneta.com