Wij beoordelen niet snel negatief, maar wij zijn echt niet tevreden.
Intake was erg prettig qua contact. De gecommuniceerde doorlooptijd was erg snel (10 dagen) en mede hierop is de keuze gemaakt.
Een grote bestelling (voor ons dan), namelijk gordijnen voor meerdere etages + plisses.
De gordijnen: 10 dagen vertraagd.
De plisses: 5 augustus besteld en het is nu 19 september. Nog niet compleet binnen. Deels door beschadigingen / vertraging in het algemeen / reeds bestelde kleuren welke uit het assortiment zijn en dan opnieuw kunnen beginnen.
We hebben een tegemoetkoming ontvangen, maar moesten hier erg op sturen. Niet proactief. Ook niet in de afhandeling. Met name de communicatie en het ontbreken van het gevoel om iets te willen goed maken heeft ons zeer gestoord. Als een bestelling meer dan 1.5 maand duurt, i.p.v. 10 dagen...) , dan verwachten wij dat er extra focus op komt en buiten de kaders wordt gedacht. Bij de 2e tegemoetkoming (plisses kosteloos voor ons ophangen), wordt nu een week na de toezegging aangegeven 'dat kunnen we inderdaad inplannen, maar duurt wel zeven weken'. En 'het is toch geen probleem om het zelf op te hangen...'.
Het materiaal wat we hebben binnen ontvangen: prima kwaliteit en goed verpakt, maar al het andere overheerst.
Reactie Veneta:
Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je ervaring met VENETA.COM.
Wat vinden we het vervelend dat deze tot nu toe niet zo prettig is geweest.
Daar waar klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat willen wij deze situatie zo goed mogelijk voor jullie oplossen!
Ik heb begrepen dat jullie in contact zijn met de manager van de verkoop-binnendienst.
En dat er inmiddels een afspraak is gemaakt voor het monteren op 17-10 en dat zij persoonlijk wekelijks contact met jullie houdt omtrent de agenda. Is er een mogelijkheid om dit eerder te laten plaatsvinden dan horen jullie direct van haar!
Blij te horen dat er wordt gewerkt naar een oplossing en dat ook jullie inmiddels het gevoel hebt dat jullie klacht serieus wordt opgepakt. Ik vertrouw op dat dit voor jullie netjes wordt afgehandeld.
Jennifer - veneta.com