Nieuw dieptepunt in klantenservice!
Jaloezie functioneerde niet naar behoren. In eerste instantie schijnbaar goed geholpen aan de telefoon, probleem was duidelijk, vervolgens mail gekregen met het verzoek wat foto's te sturen. Foto's gestuurd, dikke week geen reactie dus weer bellen,
''Nee meneer wij hebben nog niks gedaan met uw klacht en gemailde foto's want als u reageert op ons informatieverzoek komt u weer onder aan de stapel.''
Hoe verzin je het..? Beetje naïef maar aangezien de mail met foto's nu gezien was, denk je dat ze ermee aan de slag gaan. Nee natuurlijk niet, weer een mail met overbodige vragen en verzoek om nieuwe foto's, allemaal bedoeld om tijd te rekken en te frustreren, want een antwoord heb ik nog steeds niet en inmiddels al een hele tijd geen privacy in huis!!!
Nu lijkt het misschien onkunde maar het ergste is dat de klantenservice precies functioneerd zoals bedoeld! Waarschijnlijk één van de ''creatieve management strategieën '' verzonnen door Dennis Bjorn van der Burgt.
Klachten op het internet lijken ze sneller op te reageren, maar als u ook problemen krijgt met deze firma stuur dan zeker een klacht naar de consumentenbond etc. Hoe meer klachten daar belanden hoe groter een kans op een onderzoek naar Veneta BV en alle creatieve management strategieën en claims. De wet heeft oa een zeer strenge definitie mbt maatwerk en ik vermoed dat daar niet alle producten aan voldoen.
Ordernummer opgeven om het voor jullie eenvoudiger te maken om te reageren? Hopelijk klopt mijn geheugen, kan het namelijk momenteel niet terugvinden om na te kijken, ligt onder op de stapel misschien.
Heb komende week toch nog een paar reviewsites te gaan, mocht ik mijn ordernummer weer vinden meld ik het daar wel.
Met vriendelijk groet
Reactie Veneta:
Dag Ben,
Zie onze eerdere reactie op je review van 18-8 op Trustpilot:
"Beste Ben,
Allereerst, wat vervelend dat er een probleem is ontstaan met je jaloezie.
Je hebt 8 jaar fabrieksgarantie op onze producten dus het is goed dat je contact met ons hebt opgenomen om te vragen om een oplossing.
We vinden het vervelend dat we het gevoel hebben gegeven je hierbij niet echt/echt niet verder te willen helpen. We streven 100% tevredenheid na dus dit gevoel zou je niet van ons mogen krijgen.
Het is niet zo dat wij alleen internet klachten afhandelen. Echter blijkbaar gaat er iets mis (zoals je de situatie beschrijft is namelijk absoluut niet hoe onze service werkt) en wanneer je een review plaatst krijg ik hier direct een melding van. Ik kan dan natuurlijk met je mee gaan kijken waar dit zo mis loopt en je alsnog verder helpen.
Fijn dat je toch een ordernummer hebt bijgevoegd, deze blijkt echter niet te kloppen. Ik vraag me dan ook af of je via mijn verzoek welke ik gisteren via deze site heb verzonden het ticketnummer of je NAW gegevens wilt delen.
Ik zal dan z.s.m. contact opnemen!
Bedankt alvast."
Wij wachten nog op je reactie. Deze zien wij graag tegemoet zodat we je verder kunnen helpen.
Jennifer - veneta.com