Veneta

Kwaliteit

Op 20 december 2018 vouwgordijnen besteld bij Veneta.com, maar helaas nog steeds geen goede vouwgordijnen.
Bij de eerste aflevering had de medewerker van Veneta een meetfout gemaakt, kan gebeuren. Bij de tweede aflevering zat de RVS-ketting van 1 van de gordijnen aan de verkeerde kant en de vouwen van de 3 vouwgordijnen liepen totaal niet gelijk. Ook kregen wij bij deze bestelling de nacht voor levering een mail dat de bezorgdienst nog niet alle producten van de leverancier ( =veneta) had ontvangen. Voor niks een vrije dag genomen :(
Daarna kwam er een derde levering, bij deze levering ging van het bovenstaande alles goed maar nu was het rechter vouwgordijn zo scheef gemaakt dat het gordijn voor de middelste uitkomt. Wij wachten nu nog steeds op levering 4...vanaf 20 februari. Ondertussen wel een bos bloemen ontvangen op 20 februari en daarna weer een bos op 23 februari.
Op 5 maart gemaild en op 7 maart een bevestiging gehad dat er weer nieuwe vouwgordijnen besteld zijn. Nu bijna 3 weken verder nog geen vouwgordijnen....
Wij hopen echt dat het nog goed komt maar vertrouwen hebben wij er niet meer in.

Score voor Veneta: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: