Het betaalgemak en de service zijn zeer goed. Over het geleverde product ben ik minder tevreden. Het ophaalkoord is voorzien van kunststof kokertjes, welke bij het ophalen van de jalouzieen telkens uit elkaar vallen, waarna met enig gepriegel de koorden weer op hun plaats gebracht moeten worden. Dit is beslist een gebrekkige uitvoering.
Reactie Veneta:
Dag meneer Keizer,
Bedankt voor uw review.
Natuurlijk mag u uw ervaring delen, we zijn er zelfs blij mee omdat we op deze manier onze processen en producten kunnen verbeteren.
Echter bij een minder positieve ervaring hebben we graag persoonlijk contact met u zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing. Zo krijgen wij de kans om e.e.a. op te lossen en u achter te laten met een prettig gevoel.
Vandaar dat ik u reeds telefonisch heb contact en zoals besproken willen wij het euvel bij u thuis komen oplossen. U gaf aan hier niet per definitie oren naar te hebben want dat u het probleem reeds heeft opgelost.
We staan voor de kwaliteit van onze producten, u heeft dan ook 5 jaar fabrieksgarantie. En mocht u er in de toekomst dan ook alsnog voor willen kiezen om een monteur te ontvangen dan horen wij dat graag.
Jennifer - Veneta.com