Terecht gekomen bij dit bedrijf na het zoeken naar betaalbare opmaat gemaakte raam verduistering. Veneta heeft een vrij duidelijke website met voldoende informatie.
Wij hebben na het vinden van voldoende informatie een aantal (gratis) stalen op laten sturen, daarmee konden wij gelijk de kwaliteit zien van het product en de uiteindelijke kleur. Let wel, u kiest een kleur, maar de naar buiten gerichte kant zal wit zijn! De stof voelde erg fijn aan en ook duurzaam, wat vertrouwen geeft in het nog te bestellen product. Na het bestellen zijn er regelmatig updates over de status van levering wat prettig is.
De verduistering komt goed verpakt aan met duidelijke instructies en zijn makkelijk op te hangen en te gebruiken. Wij hebben er 2 stuks van ongeveer 2.2m elk naast elkaar ophangen in de woonkamer en dat heeft mij ongeveer een halfuurtje gekost zonder een extra persoon.
Het enige wat ik graag nog als optie kwijt zou willen, en dat bedacht ik mij pas nadat de verduistering hing, dat het vanaf buiten gezien mooier had geweest als je voor beide kanten van de verduistering een kleur kan kiezen. Wij hebben antraciet grijze kozijnen en daar hangt nu dus witte verduistering tussen van buiten gezien, met grijze verduistering naar binnen gericht.