In eerste instantie een tikkeltje sceptisch, heb ik een afspraak gemaakt met een adviseur van Veneta. Ik vroeg nog of het echt een vrijblijvend gesprek zou zijn. Dit bleek waar. De adviseur kwam bij ons thuis en gaf advies daar waar nodig. Dat was prettig. Op zich wisten we al wat we min of meer wilden. De adviseur liet ons daarop de kleurstalen zien. We konden uitgebreid de kleuren vergelijken. De adviseur heeft de maten opgenomen en deze bleken bij bezorging perfect te zijn. We hebben uiteindelijk vier plisséegordijnen afgenomen en PVC-jaloezieën voor in de badkamer.
Bij het bezorgen bleek helaas dat twee van de door ons bestelde plissées niet verduisterend waren. Ook ontbraken klemmen om de plissées vast te maken aan het raam in de dakkapel. Dit hadden we wel doorgegeven aan de adviseur, maar dit is vervelend genoeg verkeerd ingevoerd. Eén telefoontje bleek echter voldoende. De dag zijn de klemmen bezorgd en binnen twee weken hadden we de juiste plissées in huis. Complimenten voor de service!
Wat betreft prijs is Veneta concurrerend aan andere bedrijven die raamdecoratie op maat maakt. Wellicht iets goedkoper. Met het gegeven dat alles voor je opgemeten wordt, vind ik het een aanrader!
De kwaliteit vind ik nu nog moeilijk te beoordelen, maar het ziet er na een ingebruikname periode van een maand goed uit.