Wij hebben in december 2016 een nieuwe woning gekregen. Omdat we voor alle ramen wat nieuws nodig hadden, hebben wij kontakt opgenomen met veneta. Dit omdat wij bij familie de produkten van veneta gezien hadden en ze heel goed bij ons in de smaak vielen. Mooie kwaliteit en voor een redelijke prijs. Wij hebben dan ook rolgordijnen, duo-rolgordijnen en gordijnen besteld en ontvangen. Alles zag er prachtig uit en de kwaliteit leek ook heel goed. De door de adviseur opgenomen maten klopten exakt. Wij zijn dan ook zeer te spreken over veneta.
Reactie Veneta:
Bedankt voor uw reactie, omdat wij onze producten direct vanuit de fabriek leveren hebben wij geen voorraden en winkels. Hierdoor kunnen wij onze producten voor een scherpe prijs aanbieden, bovendien leveren wij alle producten met 5 jaar fabrieksgarantie. Tijdens het gratis advies aan huis meten onze adviseurs direct alle producten voor u in. De producten worden volledig voor u op maat gemaakt en hierdoor creëren wij met uw wensen en onze producten een prachtig eindresultaat!
Met vriendelijke groet, Veneta.com