We hebben dankzij Veneta ons hele huis kunnen voorzien van prachtige plisségordijnen. We hebben gebruik gemaakt van de inmeetservice waarbij we erg goed advies kregen over welke raambekleding het mooist staat bij de inrichting van ons nieuwe huis. Het bestelproces verliep alleen niet helemaal vlekkeloos. Bij ontvangst van de bestelling bleek namelijk dat de adviseur een verkeerde maat had opgenomen bij het inmeten waardoor er voor dit raam een nieuwe bestelling gedaan moest worden. Na 2 weken ontving ik nog niets waarop ik contact opnam met de klantenservice. Zij meldden mij dat de order niet was doorgegeven aan de fabriek. Dit maakte de medewerker alsnog direct in orde maar daardoor hebben we wel een maand langer gewacht op het laatste deel van onze bestelling. De plissés zijn van een prachtige kwaliteit, waterbestendig en keuze voor wel of niet verduisterend. We zijn er erg blij mee!