In eerste instantie wat best wel wat aanloopperikelen gehad. We hadden zelf een afspraak ingepland via de website maar die afspraak kon niet doorgaan i.v.m. drukte bij Veneta. Vervolgens een afspraak ingepland voor 5 juli die last minute door Veneta werd gecanceld. -2 voor Veneta. Het verzoek gekregen om de bestelling te doen aan de hand van foto's van de ramen. Dit hebben we geprobeerd, maar gezien het feit dat ons pand behoorlijk afwijkt van de standaarden in nieuwe woningen, toch noodzakelijk om een persoonlijke afspraak te maken. -3 voor Veneta. Toch hebben wij niet opgegeven en de afspraak op 23 juli ging gelukkig door. Super service en bijzonder positief contact. Hij heeft ons absoluut goed geadviseerd en de juiste handvatten gegeven om onze keus op te baseren. Zonder hem hadden wij waarschijnlijk geen bestelling geplaatst bij Veneta. We zijn erg blij met onze keus en de raamdecoratie past perfect (hadden wij handmatig niet zo kunnen opmeten!!).