Wij hebben echt een super goede ervaring met Veneta raamdecoratie. Gratis advies aan huis gekregen door Frank, een hele aardige man die ons goed heeft geholpen. Onze orders waren ook binnen 10 dagen thuis geleverd. Door een foutje met de doorgegeven order zaten de bediening touwtjes van 2 jaloezieën verkeerd, dit is direct opgelost door Frank, er werden meteen 2 nieuwe jaloezieen besteld en binnen 10 dagen hadden wij de nieuwe jaloezieën ook weer binnen! Bij 1 jaloezie zat er nevel van een andere kleur verf op, via de klantenservice hebben zij ook direct voor ons een nieuwe besteld. Wij hadden in het totaal 7 stuks jaloezieen besteld, ondanks dat er 2 fouten waren is dit echt super opgelost en dat vinden wij het belangrijkste. Fouten kunnen door iedereen gemaakt worden, het gaat erom hoe deze opgelost worden. Wij zouden iedereen daarom Veneta raamdecoratie aanbevelen, goede service, goed advies en scherpe prijzen. Liefs, 2 tevreden klanten.
Reactie Veneta:
Bedankt voor uw reactie, wij zullen de complimenten aan Frank doorgeven. Wij nemen graag alle verantwoordelijkheid op ons wanneer u kiest voor een adviesgesprek aan huis. Als u een bestelling bij ons plaatst betekend dit niet dat onze service stopt. Wij zijn tevreden wanneer u dit ook bent! Wij wensen u nog veel plezier met uw raamdecoratie.
Veneta Raamdecoratie