Van goed, naar zeer zeer slecht!
Zijn er niet!
Tot enkele maanden geleden prima leverancier, helaas momenteel niet meer.
Mijn inmiddels 2e hydrex-apparaat functioneert niet meer. Tot 2x toe op eigen kosten teruggestuurd. Deze zou getest zijn en bij hen wel goed functioneren.
Een hogere waarde van zelfs 22-23 zou nu wel ineens acceptabel zijn en dat ik geen prikkeling voel is verder geen probleem. Dit was voorheen wel een probleem? Bijzonder! Het apparaat werkt gewoon niet.
Wat dan te doen als leverancier: wij worden het niet eens en we verwijzen je door naar de fabrikant. Oftewel: zoek het maar lekker uit! Zéér bedankt voor jullie service, chapeau!!
Reactie Vanderbend.nl:
Beste cliënt,
Wij herkennen ons niet in het door u geschetste beeld. Gedurende een periode van ruim twee jaar hebben wij u intensief en herhaaldelijk ondersteund bij het gebruik van uw Hidrex-apparaat en daarbij steeds uitgebreid de tijd genomen om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.
Het apparaat is meerdere keren door ons onderzocht, waarbij geen technisch defect is vastgesteld. Recent hebben wij aangeboden het apparaat alsnog naar de fabrikant te sturen voor nader technisch onderzoek. Van dit aanbod heeft u geen gebruik gemaakt. In de daaropvolgende communicatie werd van uw kant een toon gehanteerd die wij als onacceptabel hebben ervaren, waarna wij hebben besloten de ondersteuning te beëindigen.
Om die reden hebben wij u geadviseerd rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant voor eventueel verder technisch onderzoek. Dat is in dit geval een passende en correcte vervolgstap.
Wij betreuren dat wij u uiteindelijk niet tevreden hebben kunnen stellen, maar blijven achter onze zorgvuldige en professionele werkwijze staan.
Van der Bend B.V. – Klantenservice