Een 5 tal jaar geleden heeft deze firma een volledige traprenovatie uitgevoerd bij ons in Bredene. Het betrof een renovatie met trapverlichting. Nu 5 jaar later, zijn wij nog steeds vol lof over dit bedrijf. Alles werd tot in de perfectie uitgevoerd, waarbij wij tot op heden van alle kanten complimenten krijgen over dit project. Enkele weken geleden is de trapverlichting echter uitgevallen. Wij hebben direct telefonisch contact opgenomen met de firma Upstairs, waarbij wij tot onze grote verbazing te horen kregen dat ze nog dezelfde dag gratis een nieuw transformatortje met bijhorende afstandsbediening via de post aan ons gingen bezorgen. Vier dagen later zat het bij ons in de brievenbus, waardoor alles nu terug perfect werkt. Dit is een prachtig voorbeeld van service en naverkoop, waardoor wij deze firma aan iedereen aanbevelen. De Jonghe Patrick uit Bredene ( Belgie)