Hoe heeft u het contact met Kiran Kesharie ervaren?
Sapna Debipersad-Bhikharie
Kiran, wij als familie zijn jou enorm dankbaar voor je steun en je persoonlijke begeleiding tijdens zo’n emotionele en chaotische periode. Je bent een fijne aanwezigheid geweest voor ons als jonge familie die voor het eerst een uitvaart moesten regelen en hebt ons enorm kunnen ontzorgen. De stress die ik vroeger zag bij familie toen er een uitvaart geregeld moest worden, hebben wij absoluut niet ervaren. Alles was geregeld en het meeste was erbij inbegrepen. Erg fijn! Je bespreekt tijdens zo’n proces behoorlijk persoonlijke zaken met elkaar, dit ging naar onze mening altijd respectvol en hier werd ook goed in meegedacht door Kiran. We zijn je dankbaar voor al je tips, voor je praktische begeleiding en ondersteuning, voor de mooie woorden die je sprak tijdens de uitvaartplechtigheid, maar vooral je geduld en hoe respectvol je ons hebt geholpen om onze (schoon)moeder aan te kleden etc. Dit zal ons altijd bijblijven. Nogmaals dank voor alles!