Tijdens een Australië-presentatie in Eindhoven ontstond het eerste contact met Marie Cecile. Haar enthousiasme sloeg direct op ons over. Tijdens een bezoek bij ons thuis hebben we onze wensen aan haar kenbaar gemaakt en al na een paar dagen kwam zij met een voorstel. Eigenlijk zat daar alles in wat wij zochten voor onze reis naar Australië in febr. 2026. De boeking werd gemaakt en de voorpret kon beginnen.
We zijn net terug van onze reis en het was in 1 woord: FANTASTISCH. Van het begin tot einde voelde het als 'onze reis'. Wat een luxe dat alles geregeld is van vlucht tot autohuur tot accommodaties. De informatie die we vooraf kregen was uitgebreid en duidelijk. Een overzicht van de adressen en routes voor de thuisblijvers. De afwisseling in landschappen en de daarbij horende accommodaties was overweldigend. Iedere keer weer waren we blij verrast. Alles klopte. Toen een van onze verblijfplaatsen niet toegankelijk was door overstromingen, hebben we samen met Liline van het hoofdkantoor een alternatieve bestemming moeten zoeken en dit heeft ze heel snel en correct opgelost.
Travel Essence heeft er mede voor gezorgd dat we nog heel lang zullen nagenieten van onze prachtige reis naar Australië!
Wie was uw reisspecialist?
Marie-Cecile van Woerkens
In welk jaar heeft u gereisd?
2026
Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?