Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Stammes/Ligteringen

Erg sales gericht. Bijvoorbeeld melden dat NW Zeeland geen land is voor campervakanties. Wij hebben nog nooit zoveel campers gezien als in NW Zeeland. Juist een land voor camperreizen. Maar kennelijk wordt daar niet veel aan verdiend. Daarnaast geen inzicht in de opbouw van de kosten van de reis, er worden geen specificaties gegeven van de onderdelen van de reis. Later kwamen we erachter dat er al een basisbedrag van 3K werd gereserveerd voor kosten. Daarnaast wordt er winst gemaakt uit inkoopvoordelen. Deze komen allen niet ten voordele voor de klant en maakt de reis een stuk duurder. Dat mag, maar men is er niet transparant over.

Wie was uw reisspecialist?

Jonker

In welk jaar heeft u gereisd?

2025

Hoe vaak heeft u met TravelEssence gereisd?

1x

Reactie TravelEssence:

Beste meneer Stammes,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met TravelEssence niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Wat betreft uw opmerking over camperreizen willen we graag toelichten dat wij ons bewust niet specialiseren in dit type vakantie. Onze reizen zijn gericht op een andere manier van reizen: met een huurauto in combinatie met kleinschalige, sfeervolle accommodaties. Deze aanpak sluit het beste aan bij onze visie op reizen: persoonlijk contact met de lokale bevolking, verblijf op unieke locaties weg van de massa, en een comfortabel reisritme met ruimte voor rust en beleving. Bovendien kunt u over de onverharde wegen rijden in de nationaal parken wat met een camper vaak niet het geval is.
U noemt ook een fout in de berekening van uw reis. Daar is inderdaad iets misgegaan, en we hebben dit na contact met u hersteld. Wij herkennen ons niet in het beeld wat u schetst over de prijsopbouw. We doen er alles aan om onze reizen samen te stellen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. We werken rechtstreeks met lokale partners, hebben scherpe afspraken met autohuurmaatschappijen en bieden bij verschillende accommodaties voordelen aan de klant bij een verblijf van 3+ nachten.
We hopen dat u alsnog heeft kunnen genieten van uw fietsvakantie door het prachtige Nieuw-Zeeland.
Vriendelijke groet,
Team TravelEssence