H.C.I. de Vries

Snelle levering. De site vind ik niet goed werken. Bij mijn bestelling wil ik kunnen schrijven op welke datum ik het wil ontvangen maar dat kan niet. Het kan alleen maar de volgende dag en niet over 3 of 4 dagen, wat ik wel prettig zou vinden om daar de controle over te houden. Tevens wil ik absoluut niet dat zware pakken van meer dan 15 kg bij de buren wordt bezorgd. Ik wil dat niemand aandoen (zelfs de postbode niet!) maar die optie kon ik niet opgeven. Nadat ik contact had opgenomen per e-mail kreeg ik wel meteen iemand die de bestelling kon afwerken met mijn uitdrukkelijk verzoek "niet bij de buren afgeven". De informatie op de website kan beter.

Snelle toezending

Ik vind pakken van meer dan 15 kg te zwaar (ben 76 jaar) ook voor de arme postbode. Daar krijgen mensen rugklachten van!
Jullie bestelpagina moet duidelijker zijn en voordat je wilt betalen moet je makkelijk kunnen aanvinken wanneer je de zending wilt ontvangen en ook de optie niet bij de buren. Daarna pas betalen. Ook vind ik het vreemd dat ik niet met mijn creditcard kan betalen.

Score voor Topdierenshop.nl: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja