Goed, maar met een vervelende eigenschap.
Waar ik mij aan stoor in deze webwinkel is het gejij en gejouw. Ook op de rekening en in de voorwaarde.
Eigenlijk vind dit onfatsoenlijk, mensen die je niet kent, nog nooit gesproken hebt, met jij en jouw aan te spreken.
Reactie Topdierenshop.nl:
Beste Farah,
Hartelijk dank voor de review via The Feedback Company. We hadden je een aantal keer geprobeerd te bellen om toe te lichten waarom we voor deze ‘tone of voice’ kiezen, helaas kregen we je niet te pakken. Vandaar dat we het via deze weg even uitleggen. Het aanspreken van onze klant in de ‘je-vorm’ geniet onze voorkeur boven het aanspreken in de ‘u-vorm’. We hebben hiervoor bewust gekozen om de afstand tussen onze webshop en de klant zo klein mogelijk te houden en het contact persoonlijker is. Daarnaast heeft het ook met het product te maken wat we verkopen, dat in onze ogen meer past bij de gekozen tone of voice.
Ik hoop dat het op deze manier wat opgehelderd is. Uiteraard is het natuurlijk ook persoonlijke smaak, en dit is voor iedereen anders. Wij respecteren je mening dan ook Farah!
Neem voor verdere uitleg gerust nog even contact met ons op,
Groetjes, Topdierenshop