ABS-Reclame

Bestelling geplaatst op woensdag om 8.35 uur, was op voorraad, same delivery aangevinkt, we hadden de materialen de volgende dag nodig, op woensdag geen levering, krijgen op donderdag een melding dat de goederen tussen 17,00 en 22.00 uur geleverd worden, leuk als je een bedrijf hebt die tot 17.30 uur is geopend????? Dus als je als bedrijf besteld hou er dan rekening mee dat dan voor kan komen??????? vragen gesteld aan klant support hierover.......... nog geen reactie gehad en het is nu vrijdag.

zie mijn ervaring!!

Reactie ToolMax.nl:

Vervelend om te horen dat uw bestelling niet tijdig is geleverd. Wanneer u voor Same Day Delivery kiest wordt de bestelling na 18.00 uur afgeleverd. Dit staat bij de voorwaarden vermeld "Same day delivery
Voor same day delivery wordt voor de verzendkosten €2,95 extra in rekening gebracht. Wanneer alles in uw winkelwagentje op voorraad is en u uw bestelling voor 11.55 uur plaatst, wordt het dezelfde dag tussen 18.00 en 22.00 uur afgeleverd (alleen maandag t/m vrijdag mogelijk)."
Wij hebben alleen vandaag om 11.51 uur een email van u ontvangen met uw vraag waar de bestelling blijft. Wij hebben eerder geen bericht van u ontvangen. Waar heeft u uw vraag eerder naar verzonden? Aangezien u gisteravond de bestelling niet in ontvangst heeft kunnen nemen zullen zij het vanavond weer proberen.

Score voor ToolMax.nl: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
2 stuks dubbel oploopbare trap.