Goed product, website kan beter.
Zelf te installeren. Goede werking van de isolatie. Ik kan nu eindelijk mijn woonkamer fatsoenlijk verwarmen met de infraroodmatten onder het laminaat (geërft van de vorige eigenaar), na ook de nodige fouten van mijn thermostaat opgelost te hebben ;-).
Enthousiast over de oplossing.
- Voordat je zelf aan het installeren gaat moet je precies weten hoe je moet bevestigen.
- Het is jammer dat bij kleine bestellingen verzendkosten gerekend worden. Het is namelijk ONMOGELIJK om vooraf te bedenken wat je nodig hebt, zeker als het gaat om bevestigingsmiddelen. Het kan voorkomen dat je meer dan 1x een kleine extra bestelling moet doen à 8 euro verzendkosten per keer. Kleine bestellingen zouden goedkoper of gratis moeten zijn
- Jammer dat mijn vloersituatie (ribcassettevloer, huis uit 1997) niet beschreven is. IK heb daarom heeft veel tijd moeten investeren om de juiste oplossing te bedenken. Uiteindelijk wel gelukt, maar toch. Mijn situatie is zeer veel voorkomend. Met name de lucht die opgesloten moet worden in de holte van de rib was een uitdaging (wel gelukt).
- Er zou een betere oplossing bedacht/beschreven moeten worden om rond afvoer leidingen te installeren. Dit levert een zeer rommelige situatie op. Recht-toe-recht-aan zit de folie perfect.
- De verschillende producten die je al of niet nodig hebt zouden op de website soms veel beter beschreven moeten worden. Nu heb ik zelf mijn oplossing moeten bedenken (wat gelukkig wel gelukt is). Mijn oplossing is niet als zodanig beschreven op de site en in de handleiding.
- Marketingtechnisch is Tonzon niet sterk. Dat zou veel beter kunnen. Verschillende mensen gesproken en niemand kent het product. Kan me ook voorstellen dat mensen de werking niet vertrouwen. Iedereen is gewend aan dikke lage isolatieplaten ....
- Website bevat onnodige fouten.