Na mijn reservering kreeg ik een bevestiging dat hij "morgen" ter reparatie kon worden behandeld. De dag erop er voor niks heen gegaan, want er waren geen onderdelen voorradig / ik diende vooraf deze te betalen. Een dag later kwam om 16.00 uur de telefonische melding dat de onderdelen binnen waren en ik direct langs mocht komen, maar wel rekening moest houden met een reparatietijd van 30-45 minuten. Om 16.25 uur was in de zaak te Eindhoven, was gelukkig direct aan de beurt, maar toen liep de zaak vol. Er was maar één medewerker die door deze drukte pas om 16.50 uur aan mijn reparatie kon beginnen. Tussentijds liepen er ook nog klanten binnen, die geholpen moesten worden. Er was dus een duidelijke personele onderbezetting. Hoe goed René ook zijn best deed, hij heeft maar twee handen. De reparatie is perfect uitgevoerde en ik ben zeer tevreden, maar zag aan de reactie van andere klanten dat ook zij niet zo gelukkig waren, met de minimale bezettingsgraad.