IPhone onterecht als ‘total loss’ beoordeeld
Toelichting
Ik ben hier geweest met mijn iPhone 14 Pro voor een waterschade “reparatie” van €89. Volgens de website zou dit een schoonmaak/reparatie zijn, maar in mijn geval is er niet daadwerkelijk gerepareerd.
Het toestel werkte nog (ging aan, maar batterij bleef op 1% en viel uit). Toch werd vrij snel geconcludeerd dat het moederbord stuk zou zijn en dat het toestel total loss was. De enige optie die werd geboden was een dure vervanging van het moederbord van meer dan €300.
Wat mij vooral stoorde is dat ik meerdere keren moest vragen wat er precies niet te repareren was, maar daar kwam geen duidelijk of technisch onderbouwd antwoord op. Pas nadat een andere medewerker vroeg “is dit voor de verzekering?” kreeg ik met vertraging een “total loss” rapport.
Daarnaast kreeg ik mijn telefoon terug terwijl deze nog aan stond, wat bij waterschade juist risico op extra schade kan geven. Dat vind ik onzorgvuldig.
Omdat dit geen vertrouwen gaf in de diagnose, heb ik een second opinion laten doen. Daar bleek het probleem wél gewoon te repareren: voor €50 is mijn telefoon volledig hersteld en werkt hij weer normaal.
Kortom: €89 betaald voor een “waterschade reparatie” zonder daadwerkelijke reparatie, en een diagnose die achteraf onjuist bleek. Dit staat voor mij haaks op de verwachtingen die op de website worden geschetst. Ik raad sterk aan om bij waterschade altijd een second opinion te laten doen.