Het heeft zijn plus en min punten
Toelichting
De reparatie is goed gelukt en mijn telefoon doet het weer goed. Op dit gedeelte (tevens het belangrijkste) is niks aan te merken. Echter vond ik de prijzen in de winkel erg duur en is het een van de duurste reparatie winkels van Rotterdam. Echter vond ik de service minder. Toen ik aankwam voor een dubbele reparatie hadden ze de achterkantjes toch niet op voorraad (zet dit op de website als dit toch een optie is om aan te vinken). Verder zou ik een dag later terug komen. Tot ik die ochtend een belletje kreeg dat ze er nog steeds niet waren. Weer bonje op mijn werk… De dag later waren de achterkantjes dan wel weer op voorraad. De reparatie zou een half uur a drie kwartier duren. Achteraf heb ik weer een afspraak mis gelopen omdat ik in de winkel zonder te communiceren 2 uur heb gewacht tot hij weer aan de praat was zonder dat er gecommuniceerd werd. Ook de beschermlaagjes van 35 euro vind ik buiten verhouding duur, maar hierdoor is de kwaliteit wel goed.
Reactie ThePhoneLab:
Hi Justin,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring, en wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens was. We hebben contact met je gehad, en een tegemoetkoming aangeboden. We hopen dat dit je ervaring iets beter heeft gemaakt en dat we je in de toekomst weer mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet, ThePhoneLab