Echt top!
Toelichting
Ik ben in het verleden overal geweest en moest vaak terugkomen met meer ellende, maar geloof mij; Phonelab Marnixstraat is de beste. Niet doorvertellen svp, anders kan ik in de toekomst door enorme drukte niet meer snel geholpen worden en wellicht jij ook niet. Ze zijn ietsje prijziger t.o.v. anderen, maar het zijn geen beunhazen die jouw situatie verergeren, waardoor je duurder uit zult zijn of nog erger; jouw apparaat helemaal naar de knoppen helpen. Ik ga bij Phonelab weg met altijd een blije gezicht na reparatie terwijl ik compleet radeloos bij hun aanklop. Eén advies probeer ALTIJD backups te maken, want als ze eerlijk zijn over niet te repareren apparaat kun je altijd terugvallen op jouw backups door gewoon een nieuwe danwel 2de hands te kopen. Is beter dan alles kwijt zijn. Dus regelmatig BACKUPs BACKUPs BACKUPS maken!!!!! Grootste nachtmerrie is dat als je apparaat niet gefixt kan worden en je geen backup hebt gemaakt. In ieder geval deze kanjers verdienen 10 sterren van mij voor het helpen meedenken aan adequate oplossingen in mijn zenuwslopend nachtmerries. Ik ga nooit meer ergens anders heen met mijn apparaten. Al die keren dat ik bij hun ben geweest ben ik altijd met gerust hart weggegaan nadat ze mijn apparaat gefixt hebben. En als er toch weer problemen optreden kijken ze graag ernaar en alsnog een oplossing bedenken met uiteindelijk goed resultaat. Ik heb alle denkbare zenuwslopend ellende met mijn apparaten (zowel oud als nieuw) meegemaakt en toch wisten zij het te fixen tenzij het een oude model is waarvan de onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn. Dus BACKUPS MAKEN!!!! Nu meteen!
Reactie ThePhoneLab:
Hi MusicFreak Dude,
Wow, wat een uitgebreide en ontzettend mooie review! We zijn enorm blij en trots om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt bij ThePhoneLab op de Marnixstraat. Het betekent veel voor ons dat je ons vertrouwt met jouw apparaten, vooral na de uitdagingen die je elders hebt meegemaakt.
Je advies over backups is helemaal waar – het is inderdaad de beste manier om je data veilig te stellen, voor het geval er ooit iets misgaat. We waarderen het dat je niet alleen onze service waardeert, maar ook anderen inspireert om voorbereid te zijn.
Nogmaals bedankt voor je prachtige complimenten en je vertrouwen in ons team. We staan altijd voor je klaar om je te helpen, wat er ook gebeurt!