Een lange slechte ervaring…
Toelichting
De batterij van mijn Macbook moest vervangen worden, dus ik ging naar PhoneLab waar zij me vertelden dat er een officiele batterij in werd geplaatst. Vervolgens ben ik hem helemaal in Amsterdam komen ophalen, waarna de laptop crashte bij het openen van elk Adobe programma. Voorheen had ik dit probleem niet. Ik ben toen teruggekeerd en er werd mij toen pas verteld dat er geen officiele batterij in zit omdat PhoneLab niet is goedgekeurd door Apple. Enfin, werd er een nieuwe batterij in mijn Macbook geplaatst. Ook deze tweede batterij begaf het al snel als er wat programma’s aan stonden… Toen ben ik voor de zoveelste keer teruggekeerd en vertelde de werknemer me dat ik een batterij van een andere leverancier kan proberen. Daar heb ik nee tegen gezegd, ik ga maar liever naar Apple zo!
Reactie ThePhoneLab:
Dank voor het delen van uw ervaring, jammer dat we het resultaat niet hebben kunnen behalen waar wij wel naar streven. Wij komen graag nog met u in contact om u verder te helpen. Wij zijn samen wel al tot de conclusie gekomen om de volledige reparatie terug te draaien en de reparatie kosten te vergoeden. Als er nog andere pijnpunten zijn kunt u contact met ons opnemen via 020 737 3231