Paul D.

Ik heb een verkeerd product bij hen besteld. Ik heb na de bestelling echter geen factuur ontvangen (wel twee berichten die gingen over een ticketnummer en over verzending). Als ik de factuur had gezien, dan had ik gelijk de bestelling aangepast of geannuleerd. Nu moet ik voor eigen rekening de producten terugsturen en ook zelf opnieuw een bestelling plaatsen voor het juiste product (omslachtig).

Reactie The Online Retail Company BV:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw bericht.
We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling niet naar wens verloopt. We hebben uw bericht zorgvuldig gelezen en willen graag een aantal zaken toelichten.
Op basis van onze gegevens zijn de door u bestelde producten correct geleverd. De factuur is automatisch verzonden naar het e-mailadres dat bij de bestelling is opgegeven. Het kan zijn dat deze per ongeluk in uw spamfolder terecht is gekomen. Mocht u de factuur alsnog willen ontvangen, dan sturen wij deze uiteraard graag opnieuw toe.
Wij begrijpen dat u inmiddels heeft besloten de bestelling te retourneren. Zodra wij het product in goede staat retour ontvangen, zullen wij conform onze retourvoorwaarden het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk aan u terugstorten.
Mocht u in de toekomst alsnog het juiste product willen bestellen, dan helpen wij u daar natuurlijk graag bij.

Score voor The Online Retail Company: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: