Ik heb voordat ik mijn tattoo weg wilde laten halen wat research gedaan en daarbij sprak Tattoo No More mij het meeste aan. Bij de intake kennis mogen maken met Andy en dat voelde als een warm welkom. Andy is super vriendelijk en zeer professioneel. Andy legde heel duidelijk uit wat het verloop van het proces is en schatte daarbij in dat voor mijn tattoo 5 - 7 behandelingen nodig waren. Maar het verliep zo goed dat het maar 3 behandelingen werden. Na 3 behandelingen was mijn tattoo helemaal weg, het is alsof de tattoo er nooit gezeten heeft.
De behandeling zelf is pijnloos, je voelt wel iets maar dat is echt vewaarloosbaar.
Na een behandeling houdt Andy contact of alles goed verloopt en kan je eventueel terecht voor advies. Ik heb na een behandeling totaal geen last gehad van mijn huid.
Andy, ik wil je bedanken voor alles, het is bijna jammer dat ik maar 1 tattoo had.
Zeer professioneel, super vriendelijk, duidelijke uitleg, mooi resultaat.
Reactie Tattoo no more:
Hoi Dennis, het feit dat je zo goed onderzoek gedaan hebt voordat je je tattoo liet verwijderen en dus een hele bewuste keuze hebt gemaakt...maakt jouw resensie voor mij NOG waardevoller...Bedankt!