Mijn ervaring met Table Du Sud was erg aangenaam. Je wordt hartelijk ontvangen in hun prachtige showroom (zeker een kijkje waard) en kunt meteen een blik werpen op het fabricage proces. Er is veel mogelijk en er wordt aandachtig ingegaan op je voorstellen en keuzes. De levering duurde slechts 2 weken en de tafel werd vlot en vakkundig in elkaar gezet door het team. Wat ik erg prettig vond is dat er goed gelet werd op mogelijke beschadigingen van zowel de tafel tijdens het transport als het huis bij het installeren van de tafel. Tevens zaten er reeds stukjes stof onder de tafel gemonteerd zodat er ook bij het schuiven van de tafel geen krassen ontstonden.
Vlotte levering, mooie showroom, prettige ontvangst, mooie afwerking van de tafel, reeds stof gemonteerd onder de poten.
De jongens van de levering hadden misschien iets eerder kunnen aangeven dat ze vroeger waren. Via de 'track & trace' stond er om 11 uur ' s ochtends een verwachte aankomsttijd van 12:30. Echter, om 11:30 ging de telefoon en stonden ze reeds voor het huis waar ik op dat moment niet aanwezig was.
Ik werd netjes een half uur vóór aankomsttijd op de hoogte gebracht door bezorgers?
nee