Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

Pepijn Vanderlinden

De producten, de snelheid waarmee geleverd wordt, de administratieve afhandeling, verliep heel vlot. De showroom vonden we ook heel geslaagd en een bron van inspiratie. De website is ook heel geslaagd. Het ontvangst in de showroom was altijd wel hartelijk, maar voor ons soms iets te druk. De winkelervaring zou iets relaxter mogen zijn, misschien doordat er teveel mensen tegelijkertijd in een kleine ruimte zich bevinden op zaterdag. Uiteindelijk hebben wij toch een 3 à 4-tal bezoeken erover gedaan in de showroom vooraleer over te gaan tot het plaatsen van onze bestelling. Uiteraard zal onze keuze voor toekomstige tafels en eventueel andere items veel sneller en vlotter verlopen.

Het mooie aanbod, de presentatie, de eigen productie. Er zijn toch een paar uitschieters die ons persoonlijk heeft overtuigd om voor Table Du Sud te gaan, met name het gebruik van heel kwaliteitsvolle materialen, het prachtige hout. In dat opzicht is de prijs ook correct. Het ontwerp van de tafel Montpellier Pompidou, de fenix tafels ea.
Anderzijds hebben we de tafels nu toch een paar weken en zoals de eettafel die heel intensief wordt gebruikt is super onderhoudsvriendelijk, wetende dat we met 3 hele kleine kinderen zitten.

Ik zou toch gaan voor betere of eventueel grotere viltjes om onder de poten te zetten van de zware tafels. Bij het verschuiven van onze bureautafel over de parketvloer door de plaatser werd er toch wel een kras gemaakt op de vloer. Het was de plaatser in kwestie niet zijn beste dag (maandag, zwaar weekend gehad waarschijnlijk), maar toch. We hebben er zelf veel betere en dikke viltjes onder gezet, gezien de tafels toch wel een goed gewicht hebben.
De winkelervaring in de showroom zou kunnen verbeterd worden dat het iets minder druk is en gezien ik meestal eerst op verkenning ga, meestal pak ik ook één van mijn kinderen mee (uit noodzaak), is een leuke speelhoek ook fijn. Het zijn maar tips. Hoe relaxter ik ergens ben, hoe beter ik het aanbod kan bekijken en hoe meer overtuigd ik ben om achteraf een bestelling te plaatsen.

Ik werd netjes een half uur vóór aankomsttijd op de hoogte gebracht door bezorgers?

ja

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Via internet

Score voor Table du Sud: 4.5/5
Zou je Table du Sud aanbevelen? Ja
Aangekocht product: 1 eettafel Montpellier Pompidou, 1 lange bureautaf...