Henk-Jan Oudenampsen

Onze ervaring met de aanschaf van een infraroodsauna.
We hebben ons er eerst goed in verdiept, hoe werkt het en hoe gezond is echt het. We zijn een beetje kritisch ;) Besloten om rond te kijken. Eerst naar een andere zaak geweest, dat viel tegen. Wat doen we? Even getwijfeld. Na een paar dagen besloten om bij Super Sauna (Veenendaal) te gaan kijken.
Donderdagmiddag om 4 uur nog een berichtje gestuurd of we vrijdagochtend konden komen ;) Tot onze verrassing kregen we binnen een uur al een mailtje terug: Van harte welkom!
De volgende dag naar Veenendaal. Melinda inventariseerde onze wensen. Dat we een beetje kritisch waren maakte haar alleen maar enthousiaster. Ze liet ons diverse sauna’s zien en gaf goede uitleg.
Ik zei: “We willen er ook een full spectrum straler in hebben, kan dat?” Haar antwoord: “Tuurlijk kan dat, ik leg het uit hoe dat gaat…” Wij waren verrast.
Na ruim een uur grondige uitleg en instructies namen we de beslissing om de Infraplus 110 aan te schaffen. Alle papieren werden keurig geregeld.
“Jullie kunnen tot 3 dagen voor de aflevering de order nog annuleren.” En wanneer is de levering? “Die zal tussen 3 -6 weken plaatsvinden.”
Na ongeveer 2 weken kregen we het bericht dat de sauna na een paar dagen afgeleverd kon worden. Wij blij! Ruim een half uur van te voren werden we nog even door de chauffeur gebeld. De aflevering verliep vlekkeloos. We kregen zelfs nog een aantal tips en instructies hoe we het uitpakken en verplaatsen het beste konden doen.
Het instructieboekje erbij gepakt, goede uitleg, de dozen uitgepakt, alles was uitstekend verpakt. Geprobeerd de onderdelen naar boven te tillen. Dat viel tegen de bochten van de trap waren wat krap. Dus de leuningen van de trappen van de muur gehaald, toen lukte het wel! Alles op zolder in elkaar gezet aan de hand van een uitgebreide uitleg op papier. Dat was wel even een klus, misschien lag dat aan onze ietwat onhandigheid… ;) De onderdelen passen perfect en de instructies waren duidelijk.
Ondertussen al een paar keer in de sauna gezeten. Wat een ervaring! Boven verwachting. Werkelijk intens genieten.
Afspraak, uitleg, service, instructies, aflevering, begeleiding, gebruik, ervaring… alles samengevat in één woord: Super!
Henk-Jan en Elza

Zie onze beschrijving hierboven

Score voor SuperSauna.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Infraplus 110 Valero