We waren op vrijdagmiddag naar Vlierden gereden om uitleg en info i.p.v. via internet te bestellen. Dat was een goede keuze. Omdat mijn man een incomplete dwarslaesie heeft, is warmte voor het hele lichaam erg belangrijk. Erik vroeg eerst waar we de infrarood sauna voor wilden gebruiken en daarna gaf hij ons goed advies wat de beste keus zou zijn voor de specifieke behoeften van mijn man. Het is een Infraplus 2.5 Excellence geworden, omdat daar voor alle kanten van het lichaam stralers zitten. Helaas was de verwachte levetijd 4 weken en dat kwam ook zo uit. Het zelf in elkaar zetten viel reuze mee door twee handige familieleden. Mijn man gebruikt de cabine iedere dag, soms wel 2x per dag een half uur. We hebben de cabine nu anderhalve maand en de therapeuten merken wel dat zijn lichaam warmer is en dat de doorstroming beter is. Hopelijk helpt het mijn man bij het revalideren. We zijn erg tevreden over de informatie en de voorlichting die we in Vlierden gekregen hebben en mijn man geniet intens van de infrarood sauna.
Klantvriendelijk. Goede uitleg en uitstekend advies. Ruim assortiment aanwezig in showroom.