De Bal

Onze infraroodcabine: een 'warme' en warmaanbevolen investering, waarvan we nog geen minuut spijt hebben gehad!

We hadden nog enkele vraagjes over de bestelprocedure en deze werden onmiddellijk online en erg duidelijk beantwoord. Ook tijdens de bestelperiode kon ik bij de firma terecht om te informeren naar de voorziene leverdatum.
De beloofde opties (actiepakket) werden ook ingevolgd en mooi mee geleverd.
Er wordt bij levering nog eens een kort overzicht gegeven door de koerier over de volgorde van het in mekaar zetten van de cabine. Het online filmpje op de website over hoe zelf te monteren is overigens erg duidelijk; een eigen montage is dan ook gerust aan te raden!!

Wij hadden gekozen voor zelfmontage van de cabine, aangezien dit er erg eenvoudig uitzag op het instructiefilmpje. De verschillende panelen werden goed ingepakt aan huis geleverd en op het gelijkvloers afgeleverd.
Wijzelf hebben ervoor gekozen om de cabine op de eerste verdieping te plaatsen en we hebben toch even met de schrik gezeten toen we de verschillende pakketten de draaitrap moesten opdragen; indien de dozen enkele centimeters groter zouden zijn geweest hadden we de cabine onmogelijk de trap/boven gekregen. Het is daarom misschien een idee om de afmetingen van de leverdozen mee op jullie website te plaatsen zodat zelfplaatsers ook deze afmetingen kunnen checken op voorhand.

Score voor SuperSauna.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Infraroodcabine Infraplus 2 Trendy