De eerste keer kreeg ik een verkeerd product opgestuurd met een hele domme fout. Hierover gebeld, toen werd me verteld dat ik fotos moest mailen "en dan zouden ze wel even zien of ik een nieuwe opgestuurd kreeg" , nou sorry als ik ergens voor betaald heb dan eis ik gewoon een nieuw product !! Werk hier aan !!
Na fotos gemaild te hebben en reactie terug te hebben gekregen via de mail heb ik wel het goede product gekregen en een exscuus mail.
Ik zou de volgende keer graag direct het goede ontvangen!
Reactie Studentendrukwerk:
Beste Esther,
Bedankt voor je feedback, hier hebben we zeker wat aan. We doen altijd ons uiterste best om een product te leveren dat volledig naar wens is.
De reden dat wij om een foto vragen bij een klacht is dat wij persoonlijke producten leveren die wij zelf produceren. Een foto helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van de klacht en de daarbij behorende oplossing. Daarnaast kunnen wij ook ons productieproces verbeteren aan de hand van de feedback die wij krijgen van onze klanten.
Het is fijn om te horen dat het bestelde product uiteindelijk naar wens is geleverd en we gaan ervoor zorgen dat je volgende bestelling in één keer goed geleverd wordt.
Bedankt!
Brendan