J

Ik kende Studentendrukwerk al een tijdje, had ergens een tabblad opgeslagen zodat ik het onthield. De site zag er goed en betaalbaar uit.

Eindelijk kreeg ik de kans om drukwerk te bestellen.

Ik wilde twee dingen bestellen, ging eigenlijk meteen niet al te best. Mijn bestand was het goede formaat, maar kon niet geupload worden. Ik weet 100 procent zeker dat het formaat etc. goed waren. Toch bleef de site een fout aangeven. Na 30 keer opnieuw contact te hebben gehad met een werknemer (chat gaat steeds weg als je ergens op klikt) heb ik maar de ontwerpmodus van de site zelf gebruikt, ze konden dan mijn order veranderen, nou prima, top. Deze bestelling is uiteindelijk goed ontvangen.

Maar ik had dus nog een bestelling gedaan. Ik schrok hier erg van toen ik het ontving. Het leek wel geknipt (niet eens gesneden) door een kind i.p.v. gesneden door een machine.

Ik heb een mail naar hun gestuurd en hoop dat ik de bestelling opnieuw mag ontvangen. Kan best dat ze heel klantvriendelijk zijn, maar vind nog steeds dat deze fout gewoon niet gemaakt mag worden. Het was ook geen grote oplage ofzo, dus ze hadden goed kunnen checken of het goed was gesneden.

Ik heb inmiddels een nieuwe oplage ontvangen. Hier ben ik oké mee, vond het echter wel vaag dat ik ineens een mail kreeg met "fijn dat het toch is opgelost!" terwijl er niks was opgelost, maar goed, ik heb mijn bestelling, ik ben oké.

Score voor Studentendrukwerk: 3/5
Zou je Studentendrukwerk aanbevelen? Nee
Welk product heb je gekocht?: Drukwerk