De kwaliteit van de order was ver beneden pijl. Ik had dubbelzijdig bedrukte bierviltjes besteld. Sommige waren aan 1 kant bedrukt, de meeste waren vooral scheef bedrukt. Het leek alsof iemand al te diep in het glaasje had gekeken bij het drukken. Direct telefonisch een klacht over ingediend, moest per mail. Mail gestuurd en foto meegestuurd. Men leest de mail niet en vraagt om een foto in de reply. Nogmaals gestuurd. Daarna gevraagd naar hoeveel er foutief zijn. Ook al meegedeeld maar nogmaals. Dit grapje duurde ondertussen al dagen. Als dit mijn klant was zou ik niet gaan wachten tot ik weet hoeveel er foutief zijn (en een klant dus 500 viltjes laten checken) maar gewoon de order fatsoenlijk opnieuw drukken en opnieuw toesturen. Nu was de nagestuurde order veel te laat en heb ik een heel negatieve ervaring met dit bedrijf. Als je service en kwaliteit belangrijk vindt: ga niet naar Studentendrukwerk.
Geen.
Reactie Studentendrukwerk:
Beste Alcione Spoor (Senet),
Allereerst ons oprechte excuus dat er een productiefout heeft plaatsgevonden!
U heeft op 18 januari (vrijdag, laat in middag) uw feedback over uw bestelling doorgegeven aan onze klantenservice, het gedeelte van de bestelling waar u niet tevreden over was is toen direct opnieuw in productie genomen en de maandag erop meegegeven aan de post. Desondanks vind ik het erg vervelend dat u onze service op deze manier heeft ervaren, ik zal u een mailtje sturen om het op te lossen!
Team Studentendrukwerk