De bestelling was te laat geleverd waardoor ik mijn scriptie alsnog ergens anders heb moeten laten printen. De klantenservice was totaal niet behulpzaam en toonden geen begrip voor mijn situatie. De levertijden staan overal op de website vermeld, maar als het te laat is verschuilen ze zich achter ‘spoedproductie’ inplaats van ‘spoedlevering’. Geen aanrader!
Reactie Studentendrukwerk:
Hi Manon,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat je pakketje niet op de verwachte leverdatum is aangekomen! Je pakketje is door ons op de dag van bestellen geproduceerd en verzonden (spoedproductie). Het is helaas een dag vertraagd door de leverancier, wij hebben geen directe controle over de operationele werkwijze van de leverancier. In 98% van de gevallen wordt het pakketje op de verwachte leverdatum geleverd, maar het kan een keer voorkomen dat een pakketje een dag later aankomt. Daarom raden wij altijd aan wat extra tijdsmarge in te bouwen als je een belangrijke deadline hebt! Wil je echt 100% zeker weten dat je pakketje op tijd aankomt? Vraag dan even naar onze garantielevering!
Ik heb je een mail gestuurd met een passende compensatie.
Groetjes,
Team Studentendrukwerk