Mijn ervaring met Studentendrukwerk is op zich goed te noemen. Het geprinte eindresultaat zag er prima uit en de website is, alsmede het bestelproces, duidelijk en overzichtelijk. Wel is het zeer jammer dat mijn geprinte scripties pas aan het eind van de middag geleverd werden en ik ze daardoor niet meer naar school mee kon nemen. Ik wist van tevoren dat ik de geprinte scripties op de dag van mijn inleverdeadline zou ontvangen, maar niet hoe laat. Ik heb hier nog over gemaild naar Studentendrukwerk, waarbij ik kreeg te horen dat de scripties per brievenbuspost werden verstuurd. Dit bleek helaas niet het geval te zijn. Natuurlijk is het mijn eigen 'fout' om het risico te nemen dat de scripties niet op tijd werden bezorgd, maar ik had wel verwacht dat ik mijn bestelling op de uiterste bezorgdag zelf eerder zou ontvangen. Nogmaals, dit is vooral mijn eigen fout natuurlijk, maar wel zeer spijtig.
Duidelijker vermelden dat de documenten, zelfs met een spoedbestelling, pas aan het einde van de middag geleverd kunnen worden.