Tim

Zeer klantonvriendelijk! Voor de 2e keer deze firma gebeld en helaas voor de 2e keer respectloos te woord gestaan. Je moet jezelf eerst schijnbaar bewijzen geen telefoon verkoper oid te zijn voor deze man. Zelfs na het vragen naar zijn producten blijft hij je sceptisch en respectloos te woord te staan.

Tevens is Stoveparts duurder dan andere firma's in deze branche.

Reactie Stoveparts.nl:

Klant belt op een oude jongen krentenbrood manier. Doet of we hem kennen, wij hebben geen idee. we proberen te achterhalen wie hij is. Begint meteen over een duurzaam systeem en een heel verhaal. Hier worden we letterlijk meerdere keren per dag over gebeld en gemaild. na proberen uit te leggen dat we eerst moeten weten wie meneer is. had hij al boos opgehangen.
meneer denk zeker dat hij belangrijk is of iets dergelijks omdat hij interesse heeft in een groot product?
klein of groot product, duur of goedkoop. We moeten eerst weten wie of wat. Het telefoon nummer is in de basis ook voor korte vragen. Dit staat duidelijk op de site. Als meneer telefonisch had willen overleggen, dan had hij ook even kunnen mailen bel me even. Er was namelijk al een mail geen en weer gegaan waar ook in stond dat mailen beter was in verband met overzicht.
Als we duurder zijn dan andere, dan vragen wij on ook meteen af waarom de beste man überhaupt nog belde. Wij zijn gelukkig ook druk genoeg.

Score voor Stoveparts.nl: 1/5
Zou u ons aanraden? Nee
Helaas is dat niet tot stamd gekomen..