Ik ben echt super tevreden met de service, en het product wat ik ontvangen heb! Marte heeft mij echt uitstekend geholpen, en is above en beyond gegaan om ervoor te zorgen dat onze spoedbestelling voor een groot event besteld kon worden, en ook op tijd geleverd werd. Ik vond het lastig om het bestand helemaal goed aan te leveren aangezien ik niet veel ervaring heb in bijvoorbeeld Adobe Indesign, maar zij heeft mij uitstekend geholpen hiermee. Ik kreeg snelle reacties, en de raamsticker die wij uiteindelijk ontvangen hebben was echt nog beter qua design en kwaliteit dan ik verwacht had. Echt heel blij mee!!
Goede klantenservice die snel reageert. Uitstekende sticker kwaliteit met duidelijke instructies.
Misschien bieden jullie dit aan maar met een verhoogd tarief, maar ik denk dat veel mensen/bedrijven (vooral startups) die bijvoorbeeld een raamsticker willen bestellen niet de kennis/tools hebben om dit zelf te doen. En de enorm hoge kosten om dat door iemand anders te laten designen niet kunnen betalen. Misschien een makkelijk portaal of iets waarin dit gedaan kan worden. Ik denk dat dat voor heel veel mensen het verschil zal maken tussen wel/niet doen.