M. Marteijn

Klantenservice en verkoop is vriendelijk en meedenkend en biedt vele mogelijkheden. Snel bereikbaar en oplossingsrichtingen.

Waar het stroever gaat is met name het bezorgen.1

Aandachtspunt:
Planning van levering past niet vanzelfsprekend in de agenda van de consument.
Het is moeilijk om tot een pro-actieve afspraak te komen ( met mogelijkheden vanuit consument) die ingepland kan worden, waardoor garantie op ontvangst bij levering lastig blijft.

Helaas heb ik nu 2x een bezorgafspraak moeten verzetten omdat het op de gestelde datum niet past met mijn werkagenda. Dat is jammer.
Ik snap de bundeling van producten echt wel. Echter betaald ik ook een aardig bedrag aan bezorgkosten. klantvriendelijkere leveringsopties zou dan wenselijk zijn. Er zijn vast alternatieven te bedenken, als bezorgafspraken maken via app oid met aangeboden data en dagdelen.

Snel bereikbaar, meedenkend

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw uitgebreide review en de mooie woorden over onze klantenservice. Fijn om te horen dat u onze bereikbaarheid en het meedenken waardeert.
We begrijpen uw feedback over de bezorgplanning. Het is jammer dat de voorgestelde levermomenten niet aansloten op uw agenda en dat u de afspraak heeft moeten verzetten. Uw suggesties voor meer flexibiliteit bij het plannen van leveringen nemen we zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening.
Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Score voor Solano Wonen: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja