Het hele proces met Solano valt me eigenlijk tegen. Wonende in Amsterdam val ik net buiten het 'gratis inmeten' gebied. Dat kan, maar zet dan niet op de website gratis inmeten. Van de 3 medewerkers waarmee ik heb gesproken, weet Bram waar hij het over heeft, de andere twee helaas niet. De levering en plaatsing zouden 2-3 weken duren volgens de website, de levering echter duurde al 4 weken. De levering werd gedaan door een meedenkende en meewerkende transporteur. Nu moet ik wachten op de installateur totdat deze contact opneemt voor installatie. We zijn nu 3 werkdagen verder en nog niets.....Voor deze service betaal ik wel gewoon. Het is/was noet mogelijk om een afspraak met de installateur in te plannen op eigen initiatief. Ondertussen is wel de volledige prijs met installatie betaald en moet ik maar afwachten tot wanneer ik gebeld wordt en er tijd is. Dus dat wordt waarschijnlijk een totale tijd van 6 weken. Dat is té la g!
Bram communiceert goed en de transporteur.
Reactie Solano Wonen:
Bedankt voor uw uitgebreide review.
De levering heeft in dit geval circa 4 weken geduurd. Onze excuses voor deze langere levertijd; door de huidige drukte kan het soms helaas langer duren dan vooraf verwacht.
Na levering neemt de monteur contact met u op om een afspraak in te plannen voor de montage. Zoals ook in de offerte is aangegeven, vindt dit doorgaans 2 tot 3 weken na levering plaats, afhankelijk van de planning.
De totale doorlooptijd komt daarmee uit op ongeveer 6 weken. We begrijpen dat dit als lang kan worden ervaren en doen ons best om dit vooraf zo duidelijk mogelijk te communiceren.