Twee solano ritsscreen comfort besteld.
Bedrijf adverteert met simpele eigen montage.
Er zit echter géén montage voorschrift bij.
Na eigen montage bleek één van de twee geleverde screens niet te werken.
Na contact met de klanten service kregen we als antwoord, stuur de screen maar op dan kijken we hem in de fabriek na.
Een screen van bijna 2.60 meter opsturen?
Op de vraag of er een monteer langs kon komen kreeg ik als antwoord dat het niet mogelijk is na eigen montage.
Wat een SERVICE.
Garantie tot op de drempel en onvriendelijke communicatie.
Nog niet ervaren.
Reactie Solano Wonen:
Het spijt ons te lezen dat u onze service als negatief heeft ervaren. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een product na montage niet naar behoren werkt.
In uw situatie heeft u ervoor gekozen om de montage zelf uit te voeren. Zoals ook in onze eerdere communicatie is aangegeven, betekent dit dat wij geen monteur op locatie kunnen inzetten voor beoordeling of demontage. Uiteraard laten wij u hierin niet zonder oplossing: wij bieden aan om het product na demontage kosteloos door onze chauffeur bij u op te laten halen, zodat onze technische dienst het grondig kan controleren en herstellen waar nodig.
Wat betreft de montagehandleiding: deze wordt altijd per e-mail meegestuurd bij de bestelling. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan sturen wij deze uiteraard graag opnieuw toe.