M.R. Zwaan

Wij hebben het adres van Solano Wonen van de buren. Zij waren erg tevreden over de dienstverlening. Wij hebben (ondanks dat het buiten hun verzorgingsgebied ligt) toch een zonnescherm kunnen bestellen. De voortgang van de bestelling was goed te volgen en precies volgens schema is het zonnescherm bezorgd

goede afspraken, alles op tijd geleverd. Inmeter had stalen bij zich. prima geregeld. Jammer dat er geen kolom is voor de zwakke punten of negatieve ervaringen wat die was er zeker ook. Bij de levering van het zonnescherm moest er iemand aanwezig zijn om de chauffeur te helpen. Wij zijn beiden over de 70 dus dat was wel heel lastig te meer daar hierover van te voren niets is medegedeeld. Het scherm is aan de voorkant neergelegd terwijl het aan de achterkant gemonteerd moet worden. We moeten nu zelf een oplossing zoeken hoe het aan de voorkant komt. Door de lengte kan het niet door de woning naar de tuin. Er is een achterom maar deze is maar op 1 manier te bereiken en een behoorlijk eind lopen. Wij redden dit zelf niet met zo'n enorm gewicht van het scherm. Punt voor verbetering. Klant er vooraf op wijzen dat er iemand moet helpen.

Score voor Solano Wonen: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja