Marius Treffers

De eerste (proef) bestelling ging geweldig, flitsend zelfs, ook met betalen.
De tweede, werd een drama, na twee weken maar eens gebeld, bleek er eerst betaald te moeten worden, maar wij hadden betaling via Klarna aangevinkt. (zo ook met de eerste bestelling)
na reclameren, werd gezegd dat wij contact moesten maken met Klarna??? heel vreemd want bedrijf stuurt rekening naar Klarna en Klarna betaald en stuurt rekening naar klant, en wij (klant)betaalt na ontvangst goederen.
Omdat wij toch wel de gevraagde artkelen wilden hebben, hebben we direct geld overgemaakt, maar desondanks heeft het van 27 aug. (besteld) tot 7 okt. geduurd (ontvangen) dus een levertijd van ruim 6 weken, wel erg lang!!
Tevens bij laatste bestelling twee maal montage set besteld, wat werd geleverd: voor twee sets schroeven en pluggen, met 1 set boortjes, tevens waren de schroeven te kort, want alle screens staan 20 mm naar voren gemonteerd. slechte service!!

de eerste levering was goed en snel, minpuntje te korte schroeven
Tweede levering was complete een miskleun

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Vervelend om te moeten vernemen dat de 2e bestelling niet helemaal goed gegaan is. Wanneer de achteraf betalen optie niet lukt, is het altijd mogelijk om na te vragen wat hiervan de reden is. Vanwege de privacy wetgeving mogen wij dit helaas niet voor u doen. Wij hebben u echter wel nog de mogelijkheid geboden om de betaling via IDeal te voldoen. Maar dit hadden we sneller kunnen doen. Hiervoor alsnog onze excuses. Over de te korte schroeven zal ik contact met u opnemen.

Score voor Solano Wonen: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee