Marc Bos

Een heel slecht bedrijf!!
Leveren een deur die niet werkt omdat ze vergeten zijn om de hor vast te zetten. Vraag je je geld terug en dat kan niet en doen moeilijk over het op te halen en te maken!!!!!!
Als je ze belt en je verheft je stem een beetje omdat ze je niet naar behoren te wordt staan, verbreken ze gewoon de verbinding!!
Oftewel een zeer slecht bedrijf!!!!

Hebben geen sterke punten alleen maar min punten!!!!!
Geen beoordeling mogelijk omdat het een zeer slecht bedrijf is wat ik bij iedereen afraad om er iets bij te bestellen!!!!

Reactie Solano Wonen:

Wij betreuren het dat uw hor niet naar wens was en u geen goed gevoel aan ons bedrijf heeft overgehouden. Omdat wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, is er alles aan gedaan het zo goed mogelijk voor u op te lossen.
Voor exact op maat gemaakte producten proberen wij eerst het product te herstellen of indien dit niet mogelijk blijkt, sturen wij een nieuw product. Wij hebben voorgesteld de hor bij u af te halen op een door u gewenste dag en tijd. Toen dat vanwege de afhaaltijden niet mogelijk bleek, hebben we voorgesteld een monteur te sturen die ter plaatse de deur voor u kon nakijken en indien mogelijk ook meteen te repareren. Helaas was dit voor u ook geen oplossing. Inmiddels heb ik begrepen dat mijn collega aangeboden heeft het aankoopbedrag terug te storten en bent u hiermee akkoord gegaan.

Score voor Solano Wonen: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee