Na een half jaar wachten op mijn planken, kreeg ik de zoveelste mail met dat mijn planken vertraging hadden. Ik vond de planken erg mooi en wil dan prima een half jaar wachten. Alleen op een gegeven moment werd ik er moedeloos en lichtelijk van geïrriteerd. De klantenservice gebeld en daar kreeg ik 5 min. Aan te horen waarom m’n planken er nog niet waren. Na 5 min. Was ik hier dan ook klaar mee. Er werd niet meegedacht of gezocht naar een oplossing. Mariëlle heet ze. Zij heeft totaal geen inlevingsvermogen, maar vond zichzelf erg transparant. Nou hier werd ik alleen maar geïrriteerder door. Na te hebben opgehangen gingen ze mailen en toch maar meezoeken naar een oplossing. Ik zou als ik de bestelling zou annuleren 10% korting krijgen op mijn volgende aankoop, terwijl ik al 20% korting had gekregen op de planken ter compensatie omdat ik zo lang moest wachten. Voelde voor mij als een afdankertje. Tot slot wilde ik dan 2 van een bepaalde maat en 2 van een andere maat. Maar ook die hadden ze niet meer op voorraad. Dan maar 3 van een bepaalde maar. Deze zouden ze ook niet hebben. Maar op de site stond van wel, dus zelf maar 3 van die bepaalde maar besteld en inmiddels in huis. Ik wilde perse die planken vandaar dat ik ze nog heb gekocht, maar ik zou zoals met mij is omgegaan NOOIT meer daar kopen!! Vooral wanneer je de klantenservice moet hebben, kan je fluiten naar je geld/ een degelijk product of dat er meegedacht wordt.
Reactie Sohome:
Beste Jeanet, bedankt voor je review.
Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over de manier waarop je te woord bent gestaan. Onze excuses hiervoor!
We wensen je ondanks alles tóch veel plezier met de mooie plankjes en hopen dat we je in de toekomst kunnen laten zien dat we klantenservice enorm belangrijk vinden en meedenken juist iets is wat we altijd proberen.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we dat graag.