Nicole

Als je iets bij BOL besteld let dan goed op dat het niet van Shoppartners.nl is, want dan is de ruilservice een drama. BOL kan zelf dan niets doen en verwijst door naar de andere partij. Zo ben je als consument dus mooi het haasje. Shoppartners.nl levert zelf verkeerde artikelen en is dan niet bereid tijdig de juiste na te zenden (dus met spoed), ook niet als de klant zelf het verschil betaald. En het is ook niet mogelijk voor de klant om het juiste artikel op te halen, ook al hebben ze dat gewoon op voorraad liggen in Heerhugowaard. Kortom er is geen enkele welwillendheid bij Shoppartners.nl om hun eigen fout tijdig voor de klant op te lossen. BOL kan ook niet anders als alleen een retourticket sturen. Dus niets vandaag besteld en morgen in huis, De klant heeft zo dus mooi het nakijken.

Fatsoenlijke afhandeling bij eigen gemaakte fouten. Dus gewoon spoed nabestellen en een afhaal optie bij eigen fouten als het spoed is.

Reactie Shoppartners.nl:

Beste Nicole,
Allereerst onze excuses voor het ongemak, dat de bestelling op deze manier is verlopen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u het op deze manier ervaart. Graag kijken wij met u mee, kunt u ons mogelijk een bericht versturen met uw ordernummer?
Shoppartners Klantenservice

Score voor Shoppartners.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee