Els van Uden

Hallo ik heb al een klacht gemaild en kreeg als reactie dat ik wist wat te verwachten. Maar ik verwacht bij een specialist degelijk materiaal. Ik had schminksponsjes gekocht met vormpjes. Maar ze waren zo vervormd dat je er amper een bloem of iets in kon ontdekken. Eentje zat scheef gelijmd op het stokje. Jammer.

Geen sterke punten

Reactie Schmink Specialist:

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat de schminksponsjes niet aan je verwachtingen voldeden.
De sponsjes die je hebt ontvangen zijn conform de productomschrijving en zoals afgebeeld in onze webshop. Het gaat om vormsponsjes die handmatig worden geproduceerd, waardoor kleine variaties in vorm of verlijming kunnen voorkomen. Ze zijn bedoeld als hulpmiddel en niet als perfect strak eindproduct.
De prijs bestaat niet alleen uit het product zelf, maar ook uit verzend-, verwerkings- en orderkosten. Deze kosten zijn vooraf duidelijk zichtbaar in het bestelproces.
We begrijpen dat verwachtingen kunnen verschillen en vinden het jammer dat je hier teleurgesteld over bent. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de producten, dan denken we graag met je mee.

Score voor Schmink Specialist: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee