Slechte ervaring spullen besteld duurde heel lang voordat ik het had, was te laat dus moest de spullen ergens anders halen. Pakket kwam binnen helft zat er niet in, omdat het pakket niet goed dicht zat, was niet getaped. Deze winkel beweert nu dat ik het eruit heb gehaald, potje van 7 euro, heel jammer. Ze maken van al hun inpak werkzaamheden camerabeelden want daarop was te zien dat pakket goed dicht geplakt zat. Gelukkig betaald via Klarna daar heb ik nu een klacht ingediend. Van de winkel niets meer gehoord.
Heb ze niet kunnen ontdekken
Reactie Schmink Specialist:
Beste Debbie,
Dank je wel voor je review. Je bestelling is geplaatst in de drukke Black Friday-periode, waarin het helaas algemeen voorkomt dat vervoerders zoals PostNL en DHL vertraging oplopen. Wij hebben je bestelling direct verwerkt en verzonden, maar de uiteindelijke vertraging is ontstaan bij PostNL.
Omdat de producten daardoor te laat voor jouw geplande moment zijn aangekomen, gaf je aan deze te willen retourneren. Zoals vermeld in onze voorwaarden zijn de kosten voor een retourzending voor rekening van de klant. Hierover bestond verschil van inzicht.
Later ontvingen wij bericht dat het pakket niet compleet zou zijn en dat de lijm zou ontbreken. Naar aanleiding daarvan hebben wij in ons warehouse de camerabeelden gecontroleerd. Hierop is duidelijk te zien dat beide bestelde producten zorgvuldig en compleet zijn verpakt, inclusief opvulmateriaal.
Op onze laatste e-mail hebben wij helaas geen reactie meer ontvangen en er is ook geen retourzending bij ons binnengekomen.
Wij vinden deze situatie vervelend en betreuren de review, maar willen benadrukken dat wij ons best hebben gedaan om je zo goed mogelijk te helpen.
Met kleurrijke groet,
Team Schmink Specialist