Bri

Helaas niet goed. Ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis maar het postorder bedrijf waar ze mee werken bezorgde het pakketje pas 8 dagen later. Te laat voor mij. Nu kan ik de boel retour sturen maar de verzendkosten zijn wel voor mij.... Als je belt met ze verschuilen ze zich achter het postorder bedrijf. Meedenken was geen optie. Een excuus evenmin

Ik weet het niet.... het pakket gaat o geopend retour

Reactie Schmink Specialist:

Beste Brigitta,
Zoals telefonisch besproken zijn er afgelopen week grote vertragingen geweest bij PostNL. Helaas hebben wij en veel van onze klanten hier ongemakken van gehad. Wij adverteren bewust niet met vandaag besteld morgen in huis er staat Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. Al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL, in 98% van alle bestellingen leveren zij binnen 24 uur. Maken ze dit niet waar, of val jij onverhoopt onder de 2%, mag je ons hierop aanspreken. Je mag van ons verwachten dat wij PostNL hierop aanspreken, maar je kunt ons niet aansprakelijk stellen als PostNL jouw bestelling niet binnen de standaard termijn aflevert.
Het telefoongesprek ik afgesloten met excuses voor het ongemak, jammer dat je dit ontkent. Nogmaals we begrijpen de frustratie maar zijn nu eenmaal afhankelijk van PostNL.
Met kleurrijke groet,
Team Schmink Specialist

Score voor Schmink Specialist: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee